Skip to main content
Nieuws

Nieuwe collectie UrbanSofa

By 27 november 2019No Comments

Wij hebben diverse nieuwe modellen banken, eetkamerstoelen en eettafels binnengekregen. Maar ook huidige modellen hebben wij vervangen voor een nieuwe variant in bijvoorbeeld een nieuwe stof en/of kleur. Wij proberen ons UrbanSofa aanbod zo gevarieerd en uitgebreid mogelijk aan te bieden.

Wat is er nieuw?

Eetkamerstoel Cleveland. Een betaalbare eetkamerstoel met een vleugje retro uitstraling. Afhankelijk van de soort stof die je op de stoel kiest, wordt deze nog persoonlijker en krijgt de stoel een geheel eigen karakter. Ook nieuw is bank Colin. Deze bank heeft een zeer trendy en stoer uiterlijk. De brede armleuningen in combinatie met de metalen pootjes, onderscheiden deze bank van de ‘klassiekere’ modellen.

Wat betreft de eettafels heeft UrbanSofa ook niet stilgezeten. De alom bekende boomstamtafels zijn sinds kort ook verkrijgbaar in 160cm en 180cm. (voorheen alleen in 200cm, 240cm, 270cm en 300cm) Nieuw op het gebied van eettafels is ovale eettafel Romy. Een prachtige ovale eettafel met een blad van maar liefst 5cm massief accaciahout in combinatie met een metalen spinpoot, leverbaar in diverse maten.

Naar de UrbanSofa collectie
× Afspraak maken of hulp nodig?