Skip to main content

Over ons

Le Marché is sinds 1997 gevestigd in het centrum van Schiedam. Waar wij eerst zijn begonnen in het Broersveld met een winkel van 45m2 zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een winkel van bijna 400m2 aan de Hoogstraat. In ons karakteristieke pand, hebben wij diverse stijlkamers. 

Ons assortiment is zeer divers. Wij bieden diverse stijlen aan.  Daarnaast is ons grootste streven een leuke maar bovenal betaalbare collectie te presenteren. Dit is daarom ook al jaren een van onze grootste krachten!  Maar ons állergrootste streven is service aan te bieden. Maar wie zijn wij…

De dames van Le Marché

Wie zijn wij eigenlijk?

Onze winkel is gestart door Patricia. Zij liep al jáááren met het idee een eigen interieurwinkel te starten. Deze droom is ontstaan tijdens vakanties naar Engeland en Frankrijk. Zij en haar man struinden tijdens deze vakanties antiekmarktjes en kringloopwinkeltjes af. Op zoek naar de leukste en mooiste items. Tijdens het struinen kwam het idee om iedere zaterdag op de markt in Rotterdam te gaan staan met de vondsten uit Engeland en Frankrijk. Vandaar ook onze naam: Le Marché. Wat ‘de markt’ in het Frans betekent. Naar verloop van tijd werden antiek en curiosa langzaamaan vervangen voor nieuwe meubelen. Om uiteindelijk in 1997 een fysieke winkel te openen.

Door de jaren heen zijn vele stijlen en trends de revue gepasseerd.
Inmiddels is de dochter van Patricia, Larissa, ook bij de winkel betrokken. Zij is er eigenlijk letterlijk in opgegroeid en weet daarom goed wat er speelt in de interieurwereld. De jarenlange ervaring van Patricia en de frisse wind van Larissa zorgen voor een ijzersterke formule! 

Naast bekende merken als Riverdale, verkopen wij ook gerenomeerde merken als UrbanSofa, Scentchips, J-Line, TowerLiving, By-Boo, Eleonora, Sevn en nog veel meer! Volg ons ook op facebook, instagram en twitter

Le Marché is een warm familiebedrijf waar service, betaalbaarheid en sfeer bovenaan het lijstje staan!

× Afspraak maken of hulp nodig?