Beste klanten,

Helaas zijn wij genoodzaakt onze deuren tot 19 januari te sluiten.
Máár wij zullen tot die tijd bereikbaar én zichtbaar blijven!!

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Wij zullen accessoires, cadeautjes, kleinmeubeltjes in Schiedam en Vlaardingen gratis én super snel geheel persoonlijk bij u bezorgen. (rest van regio Rijnmond zullen wij ook vanaf €50,- gratis bezorgen in overleg. Regio Haaglanden en de eilanden behoren in overleg ook tot de mogelijkheid) Een groot voordeel van onze persoonlijke bezorging is natuurlijk de korte levertijd!
  • Webshop order voor de rest van NL zullen via PostNL verstuurt worden
  • Afhalen van accessoires en meubelen op afgesproken tijdstippen behoren ook tot de mogelijkheid!
  • Het bezorgen van meubelen van bestelde meubelen (banken, kasten etc) zullen gewoon volgens normaal verlopen. Vooralsnog zullen de uitleveringen van onze leveranciers gewoon volgens ‘normaal’ doorgaan. Houdt er rekening mee dat vanwege allerlei beperkingen, wel kleine vertragingen kunnen ontstaan.
  • Wij zullen iedere dag onze mail beantwoorden.
  • Van dinsdag tot en met vrijdag zijn wij van 11.30 tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar op 010-2730819
  • Daarnaast zijn wij vrijwel de gehele dag bereikbaar via onze social media kanalen Facebook en Instagram (@interieurlemarche). Tevens zijn wij actief en bereikbaar via onze zakelijke Google pagina.

Daarnaast zullen wij iedere dag fysiek en zichtbaar aanwezig zijn in onze winkel. Wij zullen nóg actiever gaan vloggen (tip!), meer dan normaal foto’s posten op onze social media kanalen én wij zullen hier en daar weer wat gezellige aanpassingen uitvoeren in onze winkel.

Stilzitten en niets doen heeft geen zin, wij proberen positief te blijven en bovenal voor ons het belangrijkste: bereikbaar voor u als klant!

Tot snel lieve klanten en bedankt voor jullie vertrouwen in ons!