Skip to main content

Beste klanten,

Vanaf 3 maart mogen wij dan eindelijk weer klanten ontvangen! Wij zijn echter wel gebonden aan een aantal regeltjes. Om de bezoeken zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u het volgende:
  • Bel, mail, whatsapp of stuur een privébericht via onze social media kanalen (Instagram of Facebook) om een afspraak te maken.
  • Wij plannen dan ruim de tijd voor u. Komt u voor meubelen, dan heeft u een uur lang de tijd om rond te kijken. Komt u voor woonaccessoires? Dan plannen wij minimaal een half uur voor u in. Zo kunt u ook op uw gemak voor kleinere producten kijken.
  • Wij vragen u om zónder klachten naar onze winkel te komen. Daarnaast moeten wij u vragen een mondkapje te dragen.
  • Graag van te voren aangeven of u met 1 of 2 personen komt.
  • Wij zijn van dinsdag tot zaterdag beschikbaar voor bezoek op afspraak. Indien u echt niet op deze dagen kunt langskomen, kunnen we altijd kijken of het mogelijk is een afspraak in te plannen op een andere dag.
Wij willen voorop stellen dat u zich niet verplicht hoeft te voelen om iets te kopen. Immers, als wij als winkel ‘gewoon open’ zijn, bent u dat ook niet. Wij vragen u echter wel om tijdens bezoek op afspraak rekening te houden met het tijdsbestek om andere klanten ook de mogelijkheid te geven om langs te komen.
Denkt u niet genoeg tijd aan een half uur of een uur, geef dit dan van te voren aan. Dan houden wij hier rekening mee.
Tot snel
× Afspraak maken of hulp nodig?